Dagens löfte - använda almanackan!

Jag håller på att strukturera upp mitt liv. Inte några större förändringar - jag började i liten skala med att frosta ur frysen i förrgår och lovade mig själv att jag från och med nu ska göra det oftare.

Idag avger jag ännu ett löfte: Jag ska börja att använda min almanacka flitigare. Inför året 2009 köpte jag en söt liten almanacka i rosa. Den har jag inte använt allt för ofta under de dryga sju och en halv månad som gått av året. Men nu så. Nu ska jag börja med det.

Att använda post-itlappar i kombination med att ha saker "i minnet" är inte ett vattentätt system, kan jag säga. I bakhuvudet kom jag imorse på att jag har tid hos läkaren inom snar framtid, men hur jag än försökte kunde jag inte minnas exakt vilken dag eller tid det gällde. Så jag fick leta igenom alla lappar jag slängt omkring mig.
När jag efter ihärdigt letande äntligen hittade lappen som jag skrivit upp tiden på, lovade jag mig själv dyrt och heligt att från och med nu noggrant skriva upp dylika saker i den lilla rosa alamackan. På en gång! Inte "sen".

En almanacka är ett nödvändigt redskap för den tankspridde.

Kommentarer
Postat av: anne

hej! vill du börja tjäna pengar på din blogg? kika in hos mig för där finns det instruktioner till hur du gör! :)

2009-08-14 @ 13:21:38
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: Sandra ♥

ja det är väldigt bra att ha en almenacka! jag köpte en super söt rosa i veckan :) hehe!

2009-08-14 @ 13:25:24
URL: http://saandraaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0