Heja Emma!

Brukar ni fylla i JA/NEJ-frågorna i kvällstidningarna? Ni vet de som ställs runt en artikel av något slag, i stil med "Pensionssparar du?" och så kan man klicka "ja" eller "nej" och så kommer det upp staplar med svaren. Ok, ni vet vad jag menar.
Jag svarar på dessa frågor JÄMT, ungefär som att det är ett tvångsbegär. Även på de frågorna där jag inte är insatt ett dugg. "Tror du att Zlatan kommer att göra succé i Barcelona?". Har ingen susning - kan ingenting om fotboll alls - men det är en sån fråga jag svarar JA på för jag är en positiv människa och önskar Zlatan all lycka till.

Just nu pågår höjdhoppsfinalen för damer i VM. Sitter i skrivande stund och tittar på den. Vi har en svenska med - Emma Green.
Aftonbladet
ställde frågan "Tror du att Emma Green tar medalj i höjdhopp?". Svarade JA där med, trots att jag egentligen inte har så stor koll på hur stora hennes chanser är.

Hela 77% hade svarat NEJ.

Ok. Det kanske inte är så troligt att Emma tar medalj idag - vad vet jag - men måste man verkligen visa sitt tvivel om flickans förmåga? Man kan ju faktiskt låtsas att man tror på henne - det kostar ingenting.

Jag håller tummarna. Heja Emma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0