Irriterande misstag av Madonnas bror

I och med att Madonna har gjort ett sällsynt besök i landet i helgen, har jag gjort mitt bästa under dessa dagar att läsa klart hennes brors - Christopher Ciccones - biografi om henne.
Den har faktiskt varit överraskande underhållande. Än så länge har den inte innehållit några som helst oväntade avslöjanden, men ryktet säger ju också att Madonna själv hade ett finger med i spelet av skapandet av denna bok, vilket skulle förklara avsaknaden av en mer kritisk beskrivning av henne.

Nu på morgonen har jag kommit fram till 1997. Där berättar Christopher hur både han och Madonna är djupt chockerade över mordet på designern Gianni Versace den 15 juli.
"Bara ett par veckor tidigare har vi båda skakats av prinsessan Dianas död i Paris".

Diana
dog en och en halv månad efter Versace. Hon deltog vid hans begravning.

Christopher Ciccone är ingen professionell författare - och med tanke på det drogmissbruk han enligt egen uppgift haft under en längre period kan man förstå att minnet sviktar - men man får väl anta att den personen han skrivit boken tillsammans med - Wendy Leigh - ändå vet hur man kollar upp fakta.

Irriterande misstag. Förmodligen också ett sådant misstag som hans perfektionist till storasyster retar sig på.


Princessan Diana tillsammans med Elton John vid Gianni Versaces begravning, en och en halv månad innan hon själv så tragiskt omkom i en bilolycka i Paris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0