Roligare kan man ju ha

Det har varit en tung dag idag. Huvudvärken från helvetet släppte bara för en liten stund sedan. Jag tror jag vet varför den höll i sig så länge.
Jag hade rörmokaren på besök på förmiddagen. Han skulle byta min kran som läckte i badrummet. Ja, egentligen skulle han ha gjort det för fyra månader sedan men idag blev det gjort. Äntligen.

Glad över det var jag ända tills jag ställde mig i duschen och skulle tvätta håret. Nu hade jag förvisso ingen läckande kran, men trycket i duschstycket hade också försvunnit. Det tog en ganska lång tid att skölja mitt hår idag. Så det är bara att börja jaga honom igen.

Jag har insett att mitt badrum är en neverending story. Enda sättet att få ett slut på det hela är att flytta härifrån. Jag vill göra det nu. Jag har haft för mycket otur i den här lägenheten. Det är dags att dra vidare. Ska bara vinna på Lotto först.

Så nu ska jag ställa mig och baka. Kör en omgång med chokladrutor till. Jag gav ju bort allting häromdagen ju, så nu ska jag baka till mig själv och slänga in i frysen. Det är ju så bra att ha hemma - man vet ju aldrig när lusten faller på och man behöver tröstäta lite.

Hörrni, det har var min dag så långt. Förstår ni? Hjälp!

Kommentarer
Postat av: - H*

- åh hatar huvudvärk, har det nu fan!

2009-08-06 @ 16:25:29
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Sara

Låter jobbigt! Hoppas resten av dagen blir bra :)

2009-08-06 @ 16:27:08
URL: http://curly.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0