Vad har jag gjort nu då?

Den senaste tiden har jag skrivit upp på en lista vilka jobb jag har sökt, eftersom det är omöjligt att hålla reda på i huvudet. När man söker många jobb är det dels svårt att komma ihåg vilka de faktiskt är, vilka man har fått svar ifrån och vilka som inte svarat. Så jag har en liten lista.

Idag när posten kom fick jag ett brev ifrån Polismyndigheten i Stockholms län. Inget ont om poliser, men det är inte direkt så att man vill ha brev ifrån dem. Har svårt att tänka mig att sådana brev kan innehålla goda nyheter. Innan mina darrande händer fick upp kuvertet hann jag att fundera över vad jag har gjort. Vad vill de mig?

Till min stora glädje handlade det om ett jobb hos dem som jag hade sökt för en tid sedan. Det hade jag totalt glömt bort. Har det bara uppskrivet på min lista. De ville bara meddela att min ansökan kommit fram och att de ska påbörja handläggningen av ansökningarna så snart som möjligt.

Värre än så var det inte. Jag tror att jag behöver coola ner mig en smula.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Jag sparar alla jobbannonser tillsammans med mina ansökningar tillsammans i mappar märkta med arbetsgivarens namn på datorn. De jag sedan får svar från åker in i en särskild mapp. På så sätt har jag bra koll. Ett litet tips :-)

2009-08-12 @ 12:05:14
URL: http://atmyhouse.blogg.se/
Postat av: Annelie

Ja ibland undrar man om de ens läst det man skrivit...

2009-08-12 @ 12:13:17
URL: http://atmyhouse.blogg.se/
Postat av: Vivvi

Grattis till första sidan på blogg.se!

vivvi

2009-08-12 @ 12:31:39
URL: http://gottochenkelt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0