Det uppenbara får en egen kategori

Jag älskar när "experter" gör uttalanden. Det kan ibland bli som en orgie i leken "State the obvious". Och varje gång tänker jag exakt samma sak: det krävs inte mycket för att kunna kalla sig för "expert".

När jag kom hem från jobbet igår varvade jag ner med att läsa Aftonbladet. På sidorna sex och sju kunde man läsa om två män som var dömda för morden på sina flickvänner och nu letade nya på nätet.
Egentligen är det inget konstigt med det, för att vara dömd mördare är som bekant tyvärr en riktig "babe-magnet". Vad orsaken till detta är, kan man bara spekulera i.

Det var inte heller det faktum att dessa två män letade nya flickvänner som var det mest uppseendeväckande i denna artikel (eftersom alla vet att de får napp) utan att "relationsexperten" Eva Rusz påpekar det uppenbara: "Att inleda en relation med någon som sitter i fängelse kan vara väldigt riskfyllt".

Kan tänkas att det kan vara så. I alla fall om man sitter inne för att ha mördat sin flickvän.

Så i din - och alla andra "experters" - ära, Eva Rusz, får nu "State the obvious" nu en egen kategori i bloggen. Ni har gjort er förtjänta av en helt egen kategori.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0