En försmak av himlen?

Ok, jag har inte besökt varenda ICA-butik i hela landet men jag tror ändå att jag har haft nöjet att besöka en av de allra bästa i dagarna.
Den heter ICA Focus och ligger mitt emot Liseberg i Göteborg.

Min stora last är som bekant Cola Zero. Jag klarar liksom inte en dag utan den. Och jag känner också att det är en last jag kan leva med eftersom jag inte har några andra (ok, det skulle vara Haribos lakritsnappar då).
Så i torsdags kväll gick jag de dryga femtio metrarna från hotellet till denna ICA-butik för att köpa min cola som jag kunde ha på rummet.
Och jag blev helt frälst! Det är som en enda stor saluhall med en massa gott. Bland annat en hel radda full med all möjlig tänkbar choklad. Det såg ut som en enorm chokladvägg. När jag stod där och försökte att smälta intrycket fick jag för mig att det var just så som jag kommer att bli bemött när jag kommer till himlen: med choklad i all oändlighet.

Detta är också en direkt pik till mina lokala ICA-handlare:
I Göteborg finns det TIO olika smaker av Häägen Dazs i frysdisken. TIO! Vill bara påpeka det. Sedan kan ni dra era egna slutsatser.


Kommentarer
Postat av: Lilla O

Det var ett tag sedan jag var där, men visst är det en höjdaraffär! Låter som om arbetslivet startat med besked!

2009-12-05 @ 16:23:04
URL: http://lillaosblogg.wordpress.com
Postat av: Maria

Arbetslivet har fått en strålande start! =)



Vid närmare eftertanke är det nog bra att det är ett så stort avstånd mellan mig och denna affär - risken är att jag skulle väga 200 kg annars. Det fanns mycket mumsigt där.

2009-12-05 @ 17:09:18
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0