Jacksons guldkista

Ja, det är väldigt tragiskt att Michael Jackson hade en hemsk barndom. Även om han är långt ifrån den enda och med handen på hjärtat finns det dem som har haft det värre.
Och det är nästan ännu mer tragiskt att han senare i livet hamnade i klorna på Plastikkirurgerna från Helvetet. Men vem vet? Han kanske tyckte att han var jättevacker själv.

Men inte det mest inbitna fan ska inbilla mig att mannen som skrev Earth song - med tillhörande svulstig moralpredikande video - skulle tycka att det var ok att begravas i en guldkista som inte är återvinningsbar! Det är en dubbelmoral utan dess like och ett så osmakligt avslut att det är svårt att sätta ord på.

Hur ska man nu motivera för följande generationer att inte slänga batterier i soporna utan återvinna dem istället?


Kommentarer
Postat av: Linda

Vilket försök att locka läsare. Att kritisera Michael Jackson medans hans minnesstund pågår! Medans hans nära, kära och människor i hans värld hyllar honom.

Otroligt smaklöst juförsig, men ja det lockar nog alla arga fans till din sida så din statistik ser lite bättre ut.

2009-07-07 @ 20:51:40
Postat av: Maria

Hej Linda!

Om du läser inlägget igen så kommer du nog inse att det är hans efterlevande jag kritiserar som väljer att begrava honom i en guldkista som inte är återvinningsbar. För han var ju trots allt en miljökämpe (åtminstone enligt "Earth song"). Tror inte att han hade velat ha det så om miljön var viktig för honom.

2009-07-07 @ 20:56:14
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Nicke

Bästa Barbara!



Det du skriver stämmer in så bra, tycker jag. Du lyckades visst reta upp en läsare. Trodde det var helt ok att tycka, tänka och skriva vad man vill. Speciellt i sin egna blogg. Rätta mig gärna, om jag har fel.



Keep on blogging!

Kram N

2009-07-07 @ 21:14:05
Postat av: Karl

Snygg blogg du har, har följt den ett tag och jag måste säga att det är en av de bättre bloggar jag läst!

2009-07-07 @ 23:07:53
URL: http://dallaskarl.blogg.se/
Postat av: Jenny bajsuggla

Jag tycker du gör helt rätt i att skämta om Michael samtidigt som hans minnesstund pågår! herregud! Vad skulle skillnaden vara om man skämtade fem minuter före eller innan den börjar eller under akten? helt rätt, Maria!

Jag tänkte också på kistan av guld när jag såg det, men jag tänkte "vem betalar detta dyra? staten, familjen?" Själv får man la välja den billigaste i papp när man går och dör!

2009-07-08 @ 00:26:26
URL: http://bajsugglan.blogspot.com/
Postat av: Mika

Vadå inte återvinningsbar? Flytta över Michael Jackson till en kista av majsstärkelse eller något efter ceremonin, och sedan kan man smälta ner guldkistan och använda i t.ex data-komponenter. Som i sin tur kan återvinnas.

2009-07-08 @ 17:32:41
URL: http://mikaaalto.bloggsida.se
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get

svar: väldigt imponerande!

Vadå skämta om Michaels död? Du har väl inte kritiserat honom som person?

2009-07-09 @ 14:48:13
URL: http://sophys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0