Välsigne dig, Koskinen!

Min grundläggande inställning i livet är att har man samma skyldigheter så ska man också ha samma rättigheter. Därför tycker jag att det är naturligt att man ska få gifta sig med vem man vill. Och framför allt få älska vem man vill.

Jag är oerhört stolt över att jag bor i ett land - där man sedan 1 maj i år - får göra just det.

Engelska kyrkan är "oroade över svenska kyrkans syn på äktenskap mellan samkönade" och har skritligen uttryckt detta. Man ska ha i åtanke att just England är Europas mest konservativa land där man fortfarande envisas med att ha vänstertrafik. Nytänkande är helt enkelt inte deras grej.

Och det är här jag blir så imponerad! Biskop Lennart Koskinen står upp för de homosexuellas rätt och vägrar att vika sig. Han säger: "....det vore ett hån och ren diskriminering att inte låta dem gifta sig".

Vi har fortfarande lång väg kvar att gå i Sverige
. Homosexuella män får enligt Socialstyrelsens rekommendationer inte vara organdonatorer. Vilket gör att jag vägrar att anmäla mig till Donationsregistret. Duger inte mina vänners organ så duger inte mina. Simple as that.
Homosexuella accepteras inte heller som adoptivföräldrar ännu. Vilket i praktiken innebär att vi hellre låter barn svälta ihjäl än att låta dem växa upp i ett kärleksfullt hem med två föräldrar av samma kön.
Hur kristen är den inställningen?

Därför blir jag - som troende - fylld med glädje och hopp när en kyrkans man som Lennart Koskinen visar ett enormt kurage och vägrar att vika sig i frågan om homoäktenskapen.

Välsigne dig, Koskinen!

Kommentarer
Postat av: Mika

Koskinen är ju en av dom största förrädarna som finns mot sin religion. Det står ju klart och tydligt i Bibeln att homosexualitet är en synd. Dessutom vill ju Koskinen tillåta halal- och koscher-slakt. Primitivt djurplågeri. Koskinen är en MES och den svenska kyrkan är urvattnad och ryggradslös. Nu bryr jag ju mig tack och lov inte om religion, så det kvittar väl. Vadå accepteras inte som adoptivföräldrar? I Sverige har homosexuella kunnat adoptera sedan 2003. Problemet är att dom s.k "givar-länderna" inte vill skänka bort sitt lands barn till homos. En syn jag delar till fullo. Barn ska inte offras till förmån för något politiskt korrekt samhällsexperiment, eller för vuxnas egoistiska önskan att skaffa barn till varje pris.

2009-07-17 @ 10:06:47
URL: http://http:/mikaaalto.bloggsida.se
Postat av: Maria

Bibeln kan man tolka på så många olika sätt. Jag tolkar det inte som att det är en "synd" att älska någon av samma kön.

Synden kanske borde ligga i att inte ha förmågan att älska alls?



Och nog är det värre att offra barns liv i svält än i "ett politiskt korrekt samhällsexperiment"? Det finns så oerhört många biologiska föräldrar som inte klarar av uppgiften, och det är kanske där skon klämmer? Att homosexuella skulle klara av föräldrarrollen mycket bättre?

2009-07-17 @ 10:20:25
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Mika

Att serva själviska vuxna är inte min femma. Samma gäller barnlösa par. Naturen har slagit näven i bordet och sagt NEJ, men ändå ska dom tvunget skaffa barn till varje pris. Egoism är det och ingenting annat. Det är väl ingen mänsklig rättighet att ha barn? Homos som adopterar slår två flugor i en smäll. Först tillfredsställer dom sitt egoistiska begär efter barn, sedan känner dom sig lite extra goda när dom hjälper ett barn "ur misären".. fy fan, jag SPYYYYYYR!!! Jag hatar (själv)goda människor.

2009-07-17 @ 11:47:46
URL: http://http:/mikaaalto.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0