Äntligen lite bröllopsnyheter!

Det är lätt att glömma bort att det faktiskt händer - och framför allt ska hända - roliga saker när man dagligen blir överöst av negativa nyhetsflöden.
Arbetslösheten spås bli ännu värre framöver. Det ger varken en positiv framtidstro eller uppmanar till positivt tänkande.
EU-valet kanske inte direkt kan klassas som någonting negativt, men med handen på hjärtat är det oerhört tråkigt att läsa om. Politik är sällan underhållande.

Men tack och lov har vi ju ett kommande kronprinsessebröllop framför oss! Ja, visserligen är det mer än ett år kvar tills den stora dagen men det är för den delen inte en sekund för tidigt för att börja planera. Det kommer ju att bli en historisk dag!

Måhända kommer det kanske inte bli någon riktig bröllopshysteri i landet framöver - det rimmar så illa med den svenska folksjälen. Det hindrar dock inte oss rojalister från att omsorgsfullt planera den stora dagen.
Ska man se bröllopet framför tv:n? Ska man åka in till Stockholm med flaggan i högsta hugg med en förhoppning av att få sig en liten, liten glimt av brudparet när de åker kortege runt staden?

Nu är äntligen bevakningen av det stundande bröllopet igång!


Kommentarer
Postat av: helena

hej på dig..vilkem tur att en del är mycket vaknare än vad jag tycks va!1 haha ändras till Tisdaag på momangen, välkommen tillbaka, kram

helena

2009-06-09 @ 15:03:42
URL: http://oolastemorsanisverigec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0