Modigt, Blondinbella!

Någonting som gör mig oerhört lycklig är när någon förvånar mig till det positiva. Idag har Blondinbella fått mig alldeles häpen av beundran genom en debattartikel i Expressen, där hon har modet att skriva om det tabubelagda ämnet "kvinnlig avundsjuka".

Jag har inga bra erfarenheter när det gäller kvinnor. Vare sig det gäller vänner, kollegor eller chefer. Med sällsynta undantag naturligtvis. Men jag har större förtroende för mina manliga vänner och en gång tackade jag nej till ett jobb just på grund av att chefen var en kvinna.
Och det finns ju naturligtvis orsaker till detta. Flera dessvärre.

Liza Marklund har skrivit en bok med titeln Det finns en speciell plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper andra kvinnor. Och jag behöver väl knappast påminna om att det mediadrev som varit kring Liza de senaste månaderna startades av en kvinna...

Det är enormt modigt av en framgångsrik, förmögen och blond 18-åring att uttala sig om det ingen annan vågar. Hon är ju prototypen för det som andra kvinnor hatar. Hon kommer att få utstå så mycket kritik för detta.
Men jag hyllar henne!


Kommentarer
Postat av: kiki

Håller med! Gluttade in på hennes blogg där hon skrivit lite om de kommentarer hon fått efter artikeln, och naturligtvis var det även där kvinnor som delade ut de hårdaste orden.



Jag förstår inte...

2009-03-10 @ 00:11:44
URL: http://varulven.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag håller med dig totalt!



Go bella! :D



Allt bra med dig då? Bra blogg!

2009-03-10 @ 23:05:49
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Anonym

läser du mogis.se eller kenzas.se blogg?

2009-03-11 @ 12:40:30
Postat av: Maria

Kära okänd!

Nej, jag har inte läst mogis eller kenzas bloggar. Och faktum är att jag bara har varit inne på Blondinbellas två gånger.

Vänliga hälsningar

Maria

2009-03-11 @ 14:39:28
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0