Ont om tid

Två av mina mindre bra egenskaper - mitt extrema kontrollbehov och mitt ordningssinne - har positiva bieffekter: Logistisk förmåga och talang för tidsplanering. Det är också därför jag kan få en mindre hjärnblödning vid förseningar av alla dess slag - som i kollektivtrafiken - för då raseras ju mina noggranna planeringar. Dessutom är jag inte alls förtjust i överraskningar av det slaget som gör att jag måste omorganisera (att däremot bli överraskad av en oväntat trevlig handling, gest eller nyhet glädjer mig bara).

Aldrig tidigare i livet har jag haft större nytta av dessa talanger. Och inte heller varit så beroende av att allting flyter på exakt på det sättet som jag har planerat.

Mitt i alla måsten och krav och byråkrati och papper, ska jag ju även hinna med mig själv. Ge mig själv den tiden som jag behöver för att må bra och ladda batterierna. Tid till sådant jag tycker om. Träning och skapande. Hinna sova och vila. Få nya intryck och inspiration.

Mitt dygn har för få timmar!


Kommentarer
Postat av: Mia

SV: Vad glad jag blir av din positiva respons på mitt inlägg om Isabella Löwengrips jämställdhetsdebatt :) Vi ska inte hugga varandra i ryggen utan hjälpa fram varandra istället. Idag porträtterar jag (precis som varje onsdag) en bra förebild i min blogg.



Keep up the good work!



/Mia

2009-03-11 @ 10:57:13
URL: http://www.menmia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0