Mitt äventyr till Spånga. Exklusiva bilder.

Ojojoj.. vilket äventyr det blev. Jag tog med mig kameran för att kunna dokumentera min dag i Spånga (ja, jag vet att man kan fotografera med mobiltelefonen. Jag vet det. Men jag har ingen aning om hur jag får över de bilderna till datorn. Ingen clue alls.).
Men jag blev alldeles exalterad över att jag träffade så många underbara fd kollegor (bland annat den fantastiska Sanna - vackrare än någonsin) att själva fotograferingen föll lite i glömska. Först när intervjuerna var över och jag var på väg hem kom kameran fram.



Området där kontoret låg. Ingen idyll precis. Och det regnade. Men jag vill verkligen ha jobbet. Verkligen!



Kärt återseende. Min lilla Fatima som jag hade under mina beskyddande vingar på förra bolaget. Här står hon i busskuren i skydd för skyfallet vi lyckades pricka in.



Framme i Kista efter att ha åkt runt i områden jag aldrig besökt tidigare. Det kändes tryggt att ha Fatima med, även om hon inte direkt är byggd som en bodyguard.



Ja, se där. Där fick jag vara med på bild också.


Summering av dagen:
Jag har världens bästa och mest prisvärda mascara. För jag traskade i femton minuter till tåget efter det att bilden ovanför togs. Till och med bh:n var blöt. Men mascaran hade inte runnit! YSL False Lash Effect Mascara får fem plus. FEM PLUS!
Den kommer jag att vara evigt trogen!

Kommentarer
Postat av: Boktokig

Javisst är det så som du säger! Ett hem utan böcker är som en kropp utan själ!!! Så vi får fortsätta sprida böcker omkring oss! ;)



Håller tummarna för dig att det ska gå vägen med jobbet!!!

2009-05-23 @ 09:14:31
URL: http://boktokig.blogspot.com/
Postat av: Tessan

Hoppas att du får jobbet!



Kramar

2009-05-23 @ 19:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0