Sex & the Täby

Jag kan inte riktigt släppa den där storyn i Täby. Inte nog med att upplägget för kursen - som skulle ha hetat Girls & the city - var bisarrt från början. Kursen var dessutom fullbokad.

Då kommer man ju helt osökt in på vad det är för föräldrar dessa små flickor har. Visserligen är Täby en "fin" kommun med ganska täta invånare som kanske har råd att sedan finasiera dessa flickors kommande shoppingbehov. Men borde man inte som förälder vilja ge sina barn någonting mer meningsfullt än att lära sig att shoppa och dricka caffelatte?

Eller är det så att föräldrar idag hellre ser sina döttrar växa upp som små minatyrer av Carrie Bradshaw som ägnar sina dagar åt att ränna i exklusiva butiker än att lära dem väsentligheter? Som att kunna läsa, räkna, vara självständiga, tänka och ifrågasätta?

Att vara förälder är onekligen ett ansvar alla inte kan hantera.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jodu, man vet liksom inte om man ska skratta eller gråta...

2009-05-14 @ 19:30:18
Postat av: Tokblogga

jodu, man vet inte om man ska skratta eller gråta...

2009-05-14 @ 19:31:54
URL: http://www.tokblogga.blogspot.com
Postat av: Ellen

Det är helt sjuk! Jag kan inte ens få fram ord! Jag hörde om det på nyheterna i morse har jag för mig och där säger en politker att han inte hade godkänt kursen/låtit kursen genomföras om han inte hade ansett att den var okej, hur kan man anse att något sådant är okej? Det pratas så mycket om att lära särsklit unga tjejer att vara nöjda med sig själva och inte se så mycket till utsidan, jo detta hjälper ju väldigt mycket!

2009-05-15 @ 20:25:23
URL: http://themostradical.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0