Utbudet i förorten suger

Nu vill jag flytta till Manhattan. Igen.

Idag kom det till min vetskap att ICA MaxiArlandastad säger upp 25 anställda. Tråkigt. Arbetslöshet önskar man ingen. Men det är föga förvånande eftersom butiken emellanåt liknar en kvarleva från Sovjet-tiden med hyllor som gapar tomma. Det är inte undra på att kommunens invånare söker sig till andra stormarknader.

Imorgon är det match igen. En ohyggligt spännande kvartsfinal mellan Sverige och Tjeckien. Inför den vill jag ha någonting extra. Klart man ska unna sig någonting när det är hockey.
När jag samlat ihop de basvaror jag skulle ha för dagen, så gick jag med glada steg mot den nyinstallerade Ben & Jerry-kylen vid kassorna. Bara för att upptäcka att den stod tom. Inte ett enda paket glass fanns i den.

Enligt uppgift var det 25 anställda inom livsmedel som blev uppsagda. Har de gjort sig av med inköpschefen också?? Man lär knappast locka kunder med tomma kylar och hyllor. Bara ett litet tips från coachen.

Så nu vill jag flytta till Manhattan. Igen. Där finns det glass i en miljard olika smaker och man kan köpa dem dygnet runt.


Kommentarer
Postat av: kiki

har du bott på manhattan eller brukar du önska dig dit?? :)

2009-05-07 @ 01:43:46
URL: http://varulven.blogg.se/
Postat av: Gubben

Visst kan man längta tillbaka.

Fast nu får man se till att se så ljust som det går och passa på att njuta för det är vår och snart sommar!

2009-05-07 @ 08:58:08
URL: http://mhats.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja, eller hur? Man äter ju inte bara nyttigt för vikten utan för hälsan också och då ska ju rökning bort :) Ps. Så trist att folk ska behöva mista jobben!

2009-05-07 @ 14:07:56
URL: http://justoneystadrake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0