Från noll till hundra

Vilken vecka jag har haft. Jag är glad över att instruktören vi har på kursen har en sällsynt begåvning för pedagogik. Det innebär att man inte behöver ägna hela helgen åt att plugga - det mesta hon säger fastnar på en gång. Prov på måndag och jag känner mig faktiskt ganska lugn inför det (det gjorde jag aldrig när jag gick i skolan, men å andra sidan ägnade jag inte mycket tid åt att varken plugga eller lyssna på lärarna då).

Dagarna på kursen är dock lite längre och lite mer intensiva än vad jag hade räknat med. Jag har inte hunnit med att träna någonting alls i veckan, men det får jag ta igen nu i helgen istället.
Dessutom har jag sista skrivuppgiften till deckarkursen kvar att skriva - det är bara två gånger kvar på den. Sedan är det ju meningen att jag stå på egna ben.
Uppgiften är att skriva en synopsis för en bok, men jag inser att jag inte kommer att hinna med det. Ska istället försöka att göra klart kapitlet jag ska skicka in till Camilla Läckbergs deckartävling - det bidraget ska vara inne den 19 november, så jag har bara idag och imorgon på mig att finslipa.

Så det har gått från noll till hundra. Det är fullt upp. Därför har jag inte heller hunnit att uppdatera bloggen ordentligt.
Men jag är mycket tacksam över de läsare som faktiskt tittar in ändå varje dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0