Allting stämde!

Jag var sjukligt trött imorse. Det brukar jag aldrig vara - morgonpigg som jag är. Dessutom kände jag mig sliten och stel i kroppen. Detta symptom brukar ju vara tecken på att en förkylning är i antågande.
Jag tog mig till gymmet ändå - passar på att träna så mycket jag bara kan nu innan jag ska sitta på flygvärdinnekurs och plugga i tre och en halv vecka (av erfarenhet vet jag att man varken hinner eller orkar så mycket mer då än att just ägna sig åt utbildningen).

När jag väl kom till gymmet stämde allt! Energin, orken och glädjen var plötsligt på topp, bara jag klev innanför portarna. Körde ett hårt benpass (som jag annars tycker är halvkul) och avslutade med spinning där jag tog i som en besatt.

Det är så härligt när man har sådana träningsstunder.

Nu ska jag rida på min energivåg och städa (ja, det är lika bra att passa på när lusten finns). Solen gjorde nämligen ett sällsynt framträdande idag - vilket i sig är väldigt trevlig - och när strålarna letar sig in i lägenheten ser man till sin fasa hur mycket damm det finns överallt. Det är ju annars den stora fördelen med det mörka halvåret - man kan förneka att städning är nödvändig hur länge som helst.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Herregud, vad duktig du är! Själv bestämde jag mig efter träningen ikväll att städningen får vänta till imorgon :-) Kram på dig

2009-10-29 @ 20:02:18
URL: http://johanna-jojo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0