Jag gjorde comeback

Jag jobbade som aerobicsinstruktör i sex år. Gjorde lite annat på ett gym under ett par år också, men huvudsakligen var jag just aerobicsintruktör. Det var väldigt roligt när det begav sig.
Sedan började jag att flyga och det är inte lätt att kombinera ett skiftjobb med någonting egentligen. Samtidigt tappade jag även glädjen och lusten över att leda aerobicsklasser, så det var hög tid att lägga den karriären på hyllan och gå vidare.
Men jag gick vidare med fina minnen. Man får ett oerhört gensvar från deltagarna på klasserna och den värmen de gav mig har jag tagit med mig i livet.

Jag har inte satt min fot i en aerobicssal på tio år. Inte heller har jag haft någon längtan att göra det.

Förrän idag. Jag anlände till gymmet lagom till att ett core-pass skulle starta (min egentliga plan var att styrketräna lite). Nu är core kanske inte aerobics i den traditionella bemärkelsen, men det är gruppträning ändå.
Killen i receptionen övertalade mig att vara med, "det är bara en halvtimme - testa". Klart jag måste prova på! Det kan ju visa sig vara ett bra kompliment till min övriga träning.

Jag kommer att känna av denna halvtimme imorgon när jag ska kravla mig ur sängen. Tro mig. Men ska man göra en comeback så ska man göra det med besked, eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0