Mental förberedelse

Jag ska dra ut en visdomstand på tisdag morgon. Jag håller på att förbereda mig mentalt för det. Räknar kallt med att vara sängliggande i två dagar och helt okapabel att göra någonting alls. Kommer inte att kunna träna, inte kunna äta fast föda, inte kunna sova.

Jag har bara dragit ut en tand tidigare. En ganska äcklig upplevelse - jag svalde blod i två dygn. Själva ingreppet tog en faslig tid också - i sjuttio minuter höll den arma tandläkaren på. Då lovade jag mig själv att aldrig gå igenom detta igen utan narkos.

På tisdag morgon är det åter dags. Och jag ska vara vaken under ingreppet. Min tandläkare har försökt övertyga mig om att processen den här gången kommer att vara skonsammare och enklare eftersom tanden sitter i överkäken (och där är det tydligen lättare av någon anledning att dra ut tänder - har inte undersökt i anledningen till detta).
Jag är skeptisk till hans löfte.

Jösses, vad ynklig jag känner mig.

Kommentarer
Postat av: A

Det ar verkligen mkt lattare att dra ut tander i overkaken an i underkaken! Har sjalv plockat ut alla visdomstander och den varsta var en av dem i just underkaken. Fast sangliggande i 2 dar blev jag inte. Bara forsta kvallen efter att bedovningen slappt som var outhardlig.

Ursakta att jag skrier sa konstit. Ar utomlands och har ej vara svenska bokstaver.

2009-10-25 @ 18:31:58
URL: http://annmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0