Positiv energi och glädjetårar

Jag har så mycket positiv energi omkring mig idag. Har fått så fina gratulationer till jobbet via både bloggen, Facebook och sms.
Det gör mig alldeles varm i hjärtat och då tenderar jag att bli lite...gråtmild.

Till mitt försvar ska sägas att jag oftare gråter av glädje än av sorg. Jag gråter till böcker, filmer och tv. Och sport. Inte en gång att jag har sett en medaljutdelning utan att tårarna strömmar nedför kinderna. Det behöver inte ens vara Sverige som har tagit medalj - jag bölar ändå.
När tonerna av nationalsången sedan kommer igång brister det fullständigt.

Oscarsgalan är årets gråtfest - där är det ju så mycket känsloladdade tal att det blir som rena julafton för mig.

Det kanske egentligen inte säger så mycket, för jag blev tårögd av det hysteriskt hemska programmet som Lotta Engberg hade en gång i tiden som hette "Kär & galen". Det var par som tävlade om att få gifta sig i tv - redan där insåg man att detta inte kommer att bli tv-historia i positiv bemärkelse.
Mot slutet av programmet kom den vinnande bruden - alltid iklädd en vit marängklänning - nedför en trappa för att möta sin blivande man och de möttes i ett känsloladdat ögonblick nere på scenen. Då hoppade klämkäcka Lotta Engberg fram och föreslog att de skulle spela minigolf för då kunde de vinna en bil!

Jepp. Helt sant. Jag tyckte det var oerhört vackert att se brudparens lycka och satt vecka efter vecka med en näsduk i handen.

Inte ett av mina stoltaste ögonblick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0