Tips till Amnings-Ragnar

Är det ingen snäll människa som kan informera den arma kraken Ragnar - mannen som vill amma - att man får hängiga och slappa bröst efter en amningsperiod? Varför vill en man ha det? Klagar inte männen tillräckligt på att kvinnor får det efter graviditeter, amning och med åldern?

Nu kanske inte det är just amningen i sig som är lilla Ragnars verkliga problem. Det krävs inte en akademisk utbildning för att räkna ut det, men har han inga vänner som talar om för honom att han kanske framställer sig själv i ett något osmickrande sken?

Kanske en annan hobby vore att föredra? Varför inte börja samla frimärken, lösa korsord, lära sig spela schack eller ta någon trevlig kvällskurs i målning?

Annars är ju risken stor att han kommer att kallas för Amnings-Ragnar tills han dör. Dubbelnegation, liksom.

Kommentarer
Postat av: Mika

Äh.. det kommer alltid att finnas stollar som gör allt för att bli kända..

2009-09-03 @ 16:42:54
URL: http://mikaaalto.blogspot.com
Postat av: Jonas

Du är arrogant när du kallar amning för en hobby. Han kanske vill amma (om han faktiskt k-a-n är en annan sak). Varför stör det dig så mycket - kan du inte amma själv, eller? It takes all kinds to make a world.

2009-09-03 @ 21:18:31
Postat av: Maria

Det är amningen i sig som jag anser vara en hobby - snarare människans behov av uppmärksamhet. Men ironin i inlägget kanske inte var så uppenbar.



Nej. Jag kan inte amma.

2009-09-03 @ 21:21:03
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Jonas

OK. Då förstår jag lite bättre (men det fattas ett "inte" i din kommentar väl?). Nu känner väl varken jag eller du(?) sagde Ragnar men om han gör det bara för uppmärksamheten är det ju illa! Men uppmärksammat blir det. Vi lever i en tid då snart sagt ingenting förvånar längre så jag förundras över att just manlig amning provocerar så.

2009-09-03 @ 21:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0