Jag kräver en granskning!

För ett par veckor sedan gick det att läsa att vissa bloggare skulle granskas extra noga av Skatteverket. För nåde den som tar emot en gåva utan att deklarera det. Pina ihjäl djur kan man göra utan att få kännbara straff i Sverige, men försöker någon lura staten på ett par kronor så är det snudd på att giljotinen dammas av igen.

Men är det ingen på Skatteverket som reflekterar över att det inte finns en produkt som fått så mycket gratisreklam som Tobleronen de senaste femton åren?

Det är mindre än fem månader kvar till nästa val. Fortfarande är arbetslösheten hög i landet, Moder Jord gör starka markeringar att vi inte behandlar henne väl och alla andra hundra akuta frågor som rimligtvis borde diskuteras nu.

Vad gör vi då? Jo, ännu en gång gräver vi fram den mest uttjatade och löjliga historia man tänka sig kan: Mona Sahlins Toblerone (AB).

Allvarligt talat: Skatteverket borde granska det här nu. I deras ögon kan inte denna gratisreklam som tagit orealistiska proportioner vara okej.


PS: Jag blir inte arg om tillverkarna av denna choklad vill skicka mig en kartong som tack för att även jag har nämnt deras produkt på min blogg. En sådan gåva skulle uppskattas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0