Kungligt firande med Martin

Utan att överdriva har jag idag firat den trevligaste tänkbara Valborg någonsin. Jag var och uppvaktade kungen på födelsedagen tillsammans med det bästa sällskapet jag kunde tänka mig - Martin. Ja, nu var ju inte vi de enda som ville uppvakta idag, så jag såg inte actually kungen själv eftersom jag bara är tre äpplen hög och det var en väldans massa människor som stod i vägen.
Däremot fick jag chansen att vinka till kronprinsessparet och drottning Silvia.


Martin med Daniel Westling i bakgrunden. Jag misstänker att Martin innerst inne är lite smyg-rojalist för han verkade ha riktigt trevligt och var inte alls omöjlig att locka in på Slottsboden efteråt (jag köpte servetter och glasunderlägg som pryddes av kronprinsessparet - Martin köpte en bok och mazariner). Han har bara inte kommit ut än.


Daniel Westling och drottning Silvia. Kronprinsessan Victoria står till höger om dem och lutade sig fram ett par gånger för att vinka (lyckades dock inte fånga det på bild eftersom jag vinkade tillbaka som besatt).


Martin är ganska mycket längre än vad jag är, så han fick vårdnaden om min kamera för att fotografera födelsedagsbarnet.


Det var oerhört mycket människor som var på plats för att fira kungen. Jag tror att det gladde honom. Prins Carl Philip till höger.


Martin och jag på Yttre borggården.


Sedan blev det en mysig fika på "Chokladkoppen" som ligger nära den nyrenoverade Storkyrkan.


Därefter gick vi till Martins vän Morgan som var tvungen att jobba idag och inte kunde närvara vid uppvaktningen. Martin blir riktigt bra på bild, eller hur?


Morgan, som är frisör, skällde lite på mig angående mina toppar. Men den här fina uppsättningen av mitt hår gjorde han på 30 sekunder blankt.

Tack finaste Martin för en alldeles, alldeles underbar dag! Du är en omtänksam och fantastisk vän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0