Känslostormar inledde dagen

Jag hade en välförtjänt sovmorgon i morse. Eller skulle ha haft, rättare sagt. De senaste dagarna har varit intensiva med långa arbetsdagar, tidiga mornar samt träningspass (jag ger mig alltid en klapp på axeln när jag går och tränar trots att jag är trött och mycket hellre skulle vilja sitta i soffan och mysa).

Men idag hade jag tänkt att sova länge, länge. Visserligen kan man väl säga att jag fick det för det var inte förrän kvart över åtta som grannen som håller på att renovera sitt kök började hamra i väggarna. Först blev jag fly förbannad för det är a) inget trevligt ljud att vakna till b) hallå! sovmorgon!
Istället för att ge grannen a piece of my mind (jag väcker säkert dem också med jämna mellanrum när jag kommer hem med min rullväska och klackar mitt i nätterna) slog jag på Nyhetsmorgon (Kristin Kaspersen är tillbaka från sommaruppehållet så nu kan man se på det igen utan att få ett sammanbrott).

När jag slog på tvn pratade de om "Vårt bröllop" som släpps imorgon, den 19 augusti. Men ljuvliga bilder från kronprinsessparets bröllop.

Då var all ilska som bortblåst och istället fick jag tårar i ögonen. Igen.

Jag förväntar mig att boken kommer med posten i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0