Sessorna i nya ramar

Det måste ha varit år sedan jag senast besökte IKEA i Uppsala för när jag kom dit i dag vid lunchtid så var det till en enorm byggnad.
Vi har nämligen haft en liten fnurra på trå´n, IKEA och jag, sedan jag köpte en soffa där för ett par år sedan. En soffa kommer jag aldrig mer att köpa där men... det första jag ser när jag kliver innanför entrén är en säng som skulle trivas och passa så bra i mitt sovrum. En hög dubbelsäng med förvaringslådor som stomme.
Jag känner mig tillräckligt vuxen nu att skaffa dubbelsäng (har envist haft kvar min 120-säng för den passade så bra in i resten av möblemanget).

Nåväl, orsaken till att jag åkte dit var för att köpa nya ramar till mina prinsessporträtt. Och det kom jag hem med. Samt en ny kudde (vilket verkligen behövdes - den jag hade sjöng på sista versen för väldigt, väldigt länge sedan) och en ny kökslampa (det kommer nog ta ett tag innan den kommer på plats dock).

Och självklart blev det köttbullar till lunch idag. Inget IKEA-besök är komplett utan köttbullar!


Nya, vita fina ramar till porträtten av prinsessan Diana som jag har över tv:n. Till min förskräckelse upptäckte jag dock när jag tog ner de gamla att det är hög tid att måla om i vardagsrummet.
Det är uppskrivet på min "att göra"-lista.


Det behövdes någonting här på väggen i vardagsrummet. Jag valde att sätta upp denna bild på prinsessan Madeleine - hon är så fantastiskt vacker på den. Samt förutseende: när denna bild togs var hon fortfarande förlovad men döljer ringen diskret.


Min "inspirationstavla" med skrivmaskinen kom äntligen på plats idag också.

Kommentarer
Postat av: Peter S

Snyggt! Speciellt kortet på Madde. Hon är snyggare än Martin, tycker jag...

2010-08-10 @ 12:20:08
URL: http://petersvanberg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0