Hemmafixaren Martin julpyntar!

I onsdags - när jag var långt ifrån tillgång av svensk TV - så var hemmafixaren Martin Jönsson med i SVT´s "Godmorgon Sverige" och pratade om ett av mina absoluta favoritämnen: julpyntningen.

(Till Martins försvar ska sägas att han den här gången kom ihåg att skicka ett meddelande till mig innan men jag fick det först när jag kom hem i går morse)

Just när det gäller julpyntning har Martin och jag väldigt skilda åsikter eftersom han tycker att det ska gå fort. Att julpynta snabbt för mig är som att slänga i sig en stor gräddig bakelse i en tugga - man hinner ju inte njuta!

Stort plus till Martin dock som har anammat Maria Montazami-trenden och hängt upp stora, härliga tofsar i granen. Ett ännu större plus är att han bar Red Ribbon i sändning. Det röda bandet står för AIDS Awareness och i onsdags var det internationella AIDS-dagen (tro inte att jag hade glömt den).

Ett stort minus till Public Service som bara gav Martin 04:51 minuter i rutan. Det finns andra stolpskott i de kanalerna som man kan visa mindre av istället!

Titta och njut av Martins julpyntningstips! Visst är han snygg i skägg?


Kommentarer
Postat av: Tress

Med elller utan skägg-Snygg ändå :-)

Ut med Ernst in med Martin (Inget ont om Ernst dock)



Må gott Mia!

Kram

2010-12-03 @ 07:51:27
Postat av: Maria

Ernst är ok men Martin är FAB!



I know... han är snygg i allt, den rackaren.



Kram Tress!

2010-12-03 @ 08:45:01
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0