Fredagspanelen om laster och romantik

En vecka har redan passerat och det är återigen dags för den efterlängtade Fredagspanelen:

1. HUR ÄR DU SOM CHEF?

Min erfarenhet av kvinnliga chefer är allt annat än bra (med ytterst få undantag) och själv har jag ingen chefsposition längre. Men när jag hade det så tog jag en av mina före detta kvinnliga chefer som exempel på what not to do.
Självklart blev jag inte heller älskad av alla. I synnerhet inte av de lata små snärtorna som hade en naiv dröm om att flygvärdinneyrket fortfarande var glamouröst och inte begrep att man måste jobba för brödafödan.
De andra som jobbade hårt och gav sitt yttersta för att sköta sin arbetsuppgift tyckte nog att jag var en snäll och rättvis chef.

2. VEM ÄR SVERIGES SNYGGASTE KÄNDIS?

Lill-Babs!
Hon har både en yttre och en inre skönhet. Och en makalös karisma!

3. VILKEN ÄR DIN VÄRSTA LAST?

Jag ser det egentligen inte som en last men skriver ändå Cola Zero. Folk får klaga hur mycket de vill på konstgjort socker - jag är ändå helt övertygad om att riktigt socker är bland det farligaste som finns. Det vita giftet. Att vi håller på att äta ihjäl oss i västvärlden talar sitt tydliga språk för att det är så.
Men eftersom jag verkligen älskar Cola Zero och dricker det nästan varje dag så måste det väl anses som en last?

4. HUR ROMANTISK ÄR DU?

Nja... Jag är nog ganska "grabbig" på den fronten. Med reservation för att jag kanske blir något mer mjuk i min personlighet när jag är förälskad.

5. VEM GJORDE DIG FÖRBANNAD SENAST?

Gud
. Han ger mig ibland läxor som jag har svårt att förstå syftet med. Men vårt förhållande är passionerat. Kärleken är odödlig och grälen är intensiva.

Bästa Barbro!


Kommentarer
Postat av: Göran

Du köpte den rosa granen nu va!

2010-12-03 @ 18:01:31
URL: http://agilitydream.blogg.se/
Postat av: ANNA

Ja det är nog inte bra att dricka cola zero varje dag. Men ngn last i livet kanske man måste ha.

2010-12-03 @ 18:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0