Mitt senaste vapen mot smärtan

Jag medger att jag väntade en anings för länge innan jag sökte hjälp hos en läkare för min hälsensinflammation. Nu har jag ätit antiinflammatoriskt i tio dagar, och ännu märker jag inte att det går åt rätt håll. Jag har fortfarande ont, senan är fortfarande svullen och träningen har blivit lidande (i alla fall för nedre delen av kroppen).
En kollega skickade mig raskt till ett apotek i Aunang efter att jag hade beklagat mig för henne (jag har en tendens att låta som en man när jag har ont) för att köpa Counterpain Plus - en antiinflammatorisk gel (den luktar Jenka, ett tuggummi som fanns när jag var barn. Kommer ni ihåg det?). Vilket jag naturligtvis var beredd att testa. Jag köpte den minsta storleken på tub de hade, för bara den kostade 290 Baht (ca 69 kronor).
Noga smörjer jag nu min häl flera gånger om dagen. Och jag tror faktiskt att den hjälper.

Jag ska en sväng till Phuket i veckan som kommer. Jag kommer att bunkra flera tuber av Counterpain Plus för att ha hemma.
Man vet ju aldrig när olyckan är framme nästa gång.




Kommentarer
Postat av: ISA'S STYLE - STYLE BY ME

Hejhej! Kom in på din blogg när jag letade info om att vara flygvärdinna. Vilket bolag jobbar du för? Hur kom du in på yrket? Hade varit jättegulligt om du ville svara på lite frågor:) Vill så gärna bli flygvärdinna! Maila mig gärna: [email protected] eller skriv i min blogg.



Kram

Isa

2010-02-28 @ 14:48:53
URL: http://isasstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0