Bilder ifrån Pride-paraden


SL tog välbehövliga poäng dagen till ära genom att dekorera innerstadsbussarna och tunnelbaneloken med regnbågsflaggan. Heja SL!


Intresset för Pride-paraden var stort bland stockholmarna. Och turisterna. Vilket jag ser som ett gott tecken (även om paraden nästan var slut innan människorna runt omkring mig äntligen vågade släppa lös lite och applådera åt de modiga medverkande i tåget).


Min mamma var på plats för att visa sitt stöd för kärleken. För att verkligen visa sin ståndpunkt satte hon min "bag tag", som jag en stund tidigare hittat i en butik i Gamla stan, på bröstet (för er som inte ser den uppenbara kopplingen så rimmar "bag tag" med "fag hag").


Pride-paraden handlar till största delen om glitter och glamour, glädje och kärlek. Men det viktigaste är ju att vi kämpar för dem som inte kan.
För ni är med på att så länge vi sitter i vår trygga kokong i vårt "fördomsfria" land och inte gör någonting har vi blod på våra händer, va?
Bra. Då behöver vi inte tala mer om den saken utan bara fortsätta kämpa för att alla ska ha rätten att få älska vem man vill.


Min namne Maria Larsson (KD) fick sig en välförtjänt känga. Sorgligt nog var Alliansen underrepresenterade i paraden - där var det röd/gröna blocket segrare. Ska jag vara helt ärlig så skulle Alliansen förmodligen leda ännu mer inför valet den 19 september om de fimpade KD helt.
Den här Maria Larsson anser att KD har missat något fundamentalt i kristendomen! Pratade inte Jesus Kristus i sin bergspredikan om att "man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad"...?


Centerpartiets representanter såg väldigt glada och stolta ut.


Finansminister Anders Borg (M) såg ut att ha riktigt trevligt. Dessvärre lös statsministern med sin frånvaro men det kan ha varit en nationell kris som han behövde lösa istället. Reinfeldt var ju trots allt med på QX-galan tidigare i år - inte att förglömma.


Babsan spelade lite blyg och ville inte vara med på bild.


JA! Det finns människor inom kyrkan som har fattat begreppet "älska din nästa som dig själv".


Jag är så oerhört ledsen över att jag inte minns namnet på denna underbara norrlänning men han var en fantastisk kommentator inför kronprinsessans bröllop. Härlig kille är han hur som helst. Och självdistans verkar han också ha.


Om jag någonsin skaffar mig en bil igen (jo, jag har faktiskt ägt två) så ska den se ut så här!

Tack till alla som deltog i paraden idag! Ni är fantastiska! Kärlek till er alla!

Kommentarer
Postat av: James Sundström

Jaaha, vi da som fortfarande tror på man och kvinna,

Nää de e ute.Vågar jag bjuda på en drink till någon kvinnlig fägring hmm jag har köpt sex ???För det är ju helt ok att sälja sex???

Vad är jag till för? Dra in stålar till staten å sedan dö tidigt så man spar in på Pensionen

fy F:n

2010-08-01 @ 02:21:41
Postat av: Maria

Usch, vilken korkad kommentar! SPÅNIG!!!!

2010-08-01 @ 03:56:33
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0