Klart jag ska ha en iPhone!

Nej, jag behöver ingen ny mobiltelefon. I synnerhet inte med tanke på att den jag nu har min ägo mest fungerar som väckarklocka på grund av att jag bara pratar i telefon när jag absolut måste och sms:ar ännu mer motvilligt. Och den fungerar alldeles utmärkt! Alarmet låter när det ska.

Jag har dock en paradoxal egenskap: jag är en riktig tekniknörd trots att är tekniskt handikappad och oftast inte alls förstår hur mina tekniska apparater i hushållet fungerar (jag är oerhört fientligt inställd till manualer också).

I morgon släpps iPhone4. Det är någonting med den som gör att jag verkligen vill ha den. Fastän jag redan nu vet att jag inte kommer att begripa mig på den och svära över min tekniska okunskap.

Men... man kan köpa rosaglittrigtblingbling-skal till den. Och det avgjorde naturligtvis saken.

Jag måste ha en Ajfon! Med rosaglittrigtblingbling-skal! Jag kommer inte att vara en komplett människa utan den.

I morgon ska jag på jakt efter en iPhone. Och gärna hitta någon snäll människa som kan förklara för mig hur den fungerar.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Lycka till med inköpet. Jag är också sugen på en sån däringa Ajphone. Så dela gärna med dig av dina nya kunskaper och berätta när du lyckats ladda ner nya Appar och grejer. //Kram Johanna

2010-07-29 @ 22:31:43
URL: http://http:/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0