Nu är det dags att rekrytera för TV4

Paret Ahndoril, som står bakom pseudonymen Lars Kepler, skulle vara gäster i TV4´s morgonprogram i morse. Jag ville se det eftersom de i veckan släpper en ny bok, "Paganini-kontraktet".

Bitter-Tilde har tydligen semester, för de hade lyckats hitta Sommarvikarien från helvetet. En tjej med en oerhört gäll och påfrestande röst.
"Intervjun" med paret Ahndoril pågick i ungefär i tjugo minuter. Denna stund ägnade Sommarvikarien från helvetet till att älta historien bakom pseudonymen Kepler ännu en gång - samma historia som ältades om och om igen förra sommaren. Inte en enda fråga handlade om boken som släpps i veckan. Inte en enda.

När paret Ahndorils tid i rutan var till ända var det dags för Triss-skrapet. Vinsten blev 100.000 kronor och då gastade och gormade Sommarvikarien från helvetet som besatt som om det vore den högsta vinsten någonsin vunnen i landet.
Och med den stackars kvinna som skrapat fram den blygsamma vinsten pratar Sommarvikarien från helvetet som om hon vore utvecklingsstörd. Så fruktansvärt respektlöst.

Krav till TV4´s "att göra"-lista: Skaffa nya programledare till morgonprogrammen. Över lag är samtliga ordinarie bedrövliga (med undantag för Lasse Bengtsson) men sommarvikarierna i synnerhet.

Det blir prio ett inför hösten, TV4! På fullt allvar.


Kommentarer
Postat av: Peter S

Bara de inte tar Cia Berg (eller heer hon Luuk nu?)

Hon skulle leka talkshow för några år sedan och hade Robert Plant som gäst. Inledde med att vifta med Expressen och säga (med CH Svanberg swenglish accent)

"aj vas voted bejb of dö wik in Expressen". Han såg måttligt intresserad ut. Fortsatte sedan med att "maj madder likes jo and sädd aj shodd säj hallo to jo". Han såg ut att önska sig en osynlighetsmaskin.

Så kom den intelligenta frågan "what did you learn your children?" Jo hon sa "learn", inte "teach".

Då stängde jag av.

2010-07-12 @ 09:28:26
URL: http://petersvanberg.se/
Postat av: Fredrikbrännlund

Mia har tappat ditt mobilnr. Ring mig!!

2010-07-13 @ 09:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0