...och så gjorde jag av med lite stålar

När jag ändå skulle in till den kungliga huvudstaden för att titta på Pride-paraden, passade jag på att göra av med lite pengar (jag drar mitt strå till stacken för att förbättra landets ekonomiska tillväxt).


Ska man stå och titta på en parad som tar flera timmar så underlättar det om man är mätt i magen. Därför tänkte jag vara snäll mot mamma (för det ska man vara) och bjuda henne på fika innan.
Valet föll på detta fik på Järntorget i Gamla stan - Café Nova.
Två latte och två räksmörgåsar gick på 296 kronor. För ett ögonblick trodde jag att jag var tillbaka i Oslo igen.


Ett besök i Gamla stan är inte komplett utan ett besök på Slottsboden. Dessvärre är utbudet av bilder från bröllopet ganska begränsat än så länge.
Dessa vykort och magneter köpte jag faktiskt i en annan souvenirbutik på Västerlånggatan till och med. Men visst är de alldeles, alldeles ljuvliga?
Jag fick faktiskt en liten tår i ögat IGEN när jag såg dem (vilket sjuhelvetes bröllop det var, hörrni!).


När jag var på Freddans 50-årskalas för två veckor sedan var det en av gästerna (söta Anne) som hade ett nagellack på sig som jag blev superförälskad i. Sedan dess har jag letat efter det och idag - ÄNTLIGEN - hittade jag det på Kicks.
Det är Isadoras "Muddy water" nummer 611.

Slutligen gjorde jag Det. Jag gick och köpte en iPhone. Eller så här är det: jag har beställt en. Den kommer om tio dagar. Men med tanke på hysterin som varit kring den så verkade det vara en ganska ok väntetid. Eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0