SVT: ta chansen när den serveras er!

Det är inte bara TV4 som har problem med sina sommarvikarier i morgonprogrammen - SVT har lyckats hitta en av de mest tillknäppta och strama personer man tänka sig kan längst in på redaktionen och satt honom framför kameran.

Inte ens Martin lyckades få denne programledare att släppa lös (annars är Martin bäst i hela världen på att få fram det bästa hos sina medmänniskor).

Nåväl, hemmafixaren Martin själv var som vanligt alldeles, alldeles underbar i morse och jag kan inte för mitt liv förstå varför SVT inte ger honom mer tid i rutan än vad han har.
Martin är ju precis vad de behöver! En charmig person som skulle bidra till högre tittarsiffror. Tro mig att Martin i sitt esse slår fjanten Ernst på fingrarna any day!

SVT: Martin finns ju där, rakt framför näsan på er. Varför inte ta tillfället i akt och utnyttja hans potential till fullo?

Vi får helt enkelt ta saken i egna händer och framföra våra önskemål till SVT HÄR. Under tiden de tar sitt förnuft till fånga kan vi om och om igen njuta av Martins råd om trädgårdsskötsel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0