Sökes: kompetent idrottsläkare

Säga vad man vill om mig, men jag är inte en sådan som gnäller över värk i onödan. Jag skulle bli världens sämsta hypokondriker, för min smärtgräns är enormt hög.
Så när jag börjar pipa om att någonting gör ont så gör det verkligen det. Ont så in i helvete.

Nu har jag insett min gräns när det gäller foten. Jag kan ju inte ens ordentligt. Bara den lilla promenaden ner till tåget i morse (en sträcka som i normala fall tar max sju minuter) blev en utmaning. Det är ett helt företag att ta sig fram. Då kan ni själva tänka er hur det är när jag ska göra någonting som är fysiskt ansträngande.

Så på vägen hem idag bestämde jag mig för att Dagens Mission skulle vara att boka en tid hos ytterligare en läkare. Fast någon som är specialist på idrottsskador. Allting annat som läkare rekommenderar vid en inflammation i hälsenan har jag ju redan provat: vila, inlägg i skorna, två kurer med Voltaren.
Varav ingenting har hjälpt.

Det visar sig dock att hitta en läkare är lättare sagt än gjort. Mitt första försök var naturligtvis Idrottskliniken i Solna, men där är det konstant upptaget. Det underlättar inte uppdraget. Inte lindrar det smärtan heller.

Någon snäll bloggläsare som har något förslag på en kompetent läkare som är specialist på idrottsskador? Gärna någon som har möjlighet att boka en tid via telefon. Snarast.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0