Bröllopsdagens starkaste intryck

Jag skulle vilja summera kronprinsessparets bröllop med att det blev om möjligt ännu mer magiskt än vad jag hade vågat hoppas på. Jag har inte ens hunnit att smälta allting ännu, men här är några av mina starkaste intryck från gårdagen:

* När det brast för mig:

Prins Daniel
framme vid altaret när han inte längre kan hålla tårarna tillbaka utan torkar en tår från kinden. Då började gråtkavalkaden hos mig.

* Talen:

- Kungens. Kungen har världens mest otacksamma ämbete. Allt han gör kritiseras, granskas och ifrågasätts. Igår visade han verkligen i sitt tal att han är kung. I sin oväntade och känslosamma hyllning till sin hustru, vår drottning, visade han en privat och öm sida av sig själv som var unik - och oerhört uppskattat.
Med väl valda ord lät han oss förstå att brudöverlämningen i kyrkan var hans sätt att visa sin välsignelse över kronprinsessans val av make. Kungens respekt för den nyblivna svärsonen gick inte att ta miste på. Under talet igår briljerade kungen verkligen och visade sig från sin allra bästa sida.

- Olle Westlings. Prins Daniels pappa talade sig rakt in i våra hjärtan. Man har inte alls svårt att förstå den nya prinsens trygga framtoning när han har påbrå från en så oerhört charmerande, humoristisk och karismatisk pappa. En sådan svärfar vill alla ha.

- Prins Daniels. Redan första dagen som prins visade han att han är värdig sin titel. "Störst av allt är kärleken. Victoria, jag älskar dig så".
Resultat: Prince of peoples hearts.

* Kronprinsessparet kan inte ha fått många sekunder för sig själva den senaste tiden. Programmet har varit intensivt. Nu önskar jag dem en smekmånad i lugn och ro. Jag ska också vila ut nu.

(AB, AB, AB)


Kommentarer
Postat av: Betty

Jag som hade hoppats få se bilder på maten du fixade infør brøllopet.

2010-06-20 @ 17:14:15
Postat av: Maria

Det kommer, Betty!

2010-06-20 @ 18:45:08
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Peter S

Ja det var överraskande bra tal. Jag jobbar bl a med att lära folk presentera och förväntade mig lite yxiga tal som det brukar vara på sådan stora tillställningar - men hej vad jag bedrog. Imponerande!

2010-06-20 @ 23:24:08
URL: http://petersvanberg.se/
Postat av: Anonym

Jag säger bara... Störst av allt är kärleken... Det var såååå fint, inte ett öga torrt :)

2010-06-28 @ 20:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0