Storebror ser mig?

Sedan jag skrev ett kritiskt inlägg om hur oacceptabelt svårt det är att få tag i Tele2´s kundtjänst så har min nätuppkoppling varit skrämmande seg. Faktiskt nästan lika segt som Tele2´s kundtjänst är när man vill få tag i dem. Spännande sammanträffande.


Kommentarer
Postat av: Tress

Scary!! Men låt dig inte tystas bara:-)

freedom of speech.Amen.

Kramar

2010-03-15 @ 12:18:34
Postat av: Tele2

Hej,



Vi på Tele2 vill försäkra dig om att vi endast läser bloggarna i ett syfte och det är att hjälpa våra kunder om något inte fungerar tillfredsställande. Det är ett sätt för oss att effektivisera vår kundservice och lösa eventuella problem direkt. Om det är något du undrar över eller om du har funderingar är du välkommen att kontakta mig på [email protected].



Med vänlig hälsning,



Alan Kocevic, Tele2.

2010-03-15 @ 14:16:46
Postat av: Johanna

www.blogipedia.com Är en sökmotor där du kan gå in, söka på ord, företag eller dylikt, och lätt hitta kritik. Positiv som negativ.

De flesta stora företag har idag folk anställda som på heltid letar efter speciella ord som förknippas till deras verksamhet. Deras största hot för dålig ryktespridning är i alla "nya" sociala medier. Så det är sant "Big Brother" ser oss. Låt inte detta hindra oss från "freedom of speech"//Johanna

2010-03-15 @ 17:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0