Taktikplanerande på hotellet

Idag var det inte flygledarna som ställde till det i luften utan ovädret. Men nu är jag äntligen framme på hotellrummet i Luleå. Och här är det femton minusgrader (alltså inte på själva rummet utan ute).

Jag har med mig en enorm mössa (jättebra köp faktiskt - den är verkligen varm), megahalsduk och uniformskappan. Jag är liksom förberedd för vädret (även om jag vill slå folk på käften som använder uttrycket "det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder". Det finns skitväder, så det så!).
Trots att jag är påbyltad till tusen så fryser jag ändå när det är så pass kallt ute. Det är ju massor med kall luft som kommer ner i lungorna när man andas och kyler ner hela kroppen!

Jag behöver äta snart. Och nu håller jag som bäst på att lägga upp en taktik för hur jag ska klara av att gå utanför hotellentrén.
Har planerat att ha en tv-kväll på rummet (massor med saker att titta på ikväll: amerikanska "Biggest loser", Runar och Tony Irving som tillbringar ett dygn tillsammans och "Grey´s anatomy") och tänkte hämta något som jag kan äta på rummet.

Det finns ett ställe som ligger tre minuter från hotellet. De kommer förhoppningsvis att få besök av mig snart (ska bara samla mig först).

Värre blir det i morgon kväll då jag tänkte gå på bio här i Luleå. Biografen ligger sju minuters gångväg från hotellet. Men å andra sidan kan jag gå in och värma mig i butikerna på vägen dit.


Kommentarer
Postat av: Mattis

Kul att du skriver om kylan "där uppe".. Så många gånger jag hört att det inte är kallt där uppe eftersom det är mycket torrare i luften...

2010-11-28 @ 21:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0