Fredagspanelen om kyssar och resminnen

Ingen anledning till oro! Fredagspanelens frågor och svar kommer i dag istället.

1. VILKEN KÄNDIS SKULLE DU HELST HA EN ROMANTISKT MIDDAG MED?

Det var ganska länge sedan jag hade romantiska fantasier om just kändisar men någon jag verkligen skulle vilja träffa och laga en god middag till är Mark Levengood.
Jag tror att det skulle bli alldeles förträffligt trevligt! Han utstrålar så mycket positiv energi och är så klok. En sådan middag skulle förmodligen ge mig glädje för flera år framöver.

2. VILKET ÄR DITT VÄRSTA RESMINNE?

Egentligen har jag inga hemska privata resminnen. När det har inträffat någonting som man inte minns med ett leende har det varit jobbrelaterat.
Som att få sitta på ett iskallt flygplan på marken i fyra timmar för att det är strejk i Paris till exempel.

3. BETYGSÄTT DIN FÖRSTA KYSS, 1-10!

Det blir nog ett lågt betyg för jag kan verkligen inte komma ihåg min första kyss. Jag bara tar för givet att den inte var så minnesvärd då.

4. VEM PRATAR DU KÄNSLOR MED?

Jag tror inte att man ska prata så mycket om känslor utan istället visa dem. Det är ett vanligt fel som kvinnor tenderar att göra - prata och analysera sönder saker och ting.
Jag har slutat med det. Ältande är oattraktivt.

5. VILKET UTTRYCK ANVÄNDER DU FÖR OFTA?

Svordomar! Jag svär alldeles för mycket. "Helvetes jävlar" säger jag säkert flera gånger om dagen. Försöker att skärpa mig men svordomarna verkar komma automatiskt ur munnen utan att jag har någon kontroll över dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0