Kärt återseende på gymmet

Gymmet som jag återigen tränar på efter tio år på ett annat, är ju min gamla arbetsplats (det har dock gått elva år sedan jag sadlade om och började flyga istället). Och igår hade jag en liten reunion med två av mina före detta instruktörskollegor.

Faktum är att jag hade en intensiv träningsdag igår. På förmiddagen körde jag ett styrkepass, rygg och biceps. Och sedan på kvällen blev det ett spinningpass på 45 minuter och ett core-pass på 30. Båda klasserna var oerhört roliga och jobbiga (mina tjejer är tuffa instruktörer) men jag märkte att jag inte alls är van att träna vid den tidpunkten på dygnet. I vanliga fall brukar jag förlägga min träning endast på förmiddagen.

Dels tar jag lång tid på mig att varva ner. Dels dricker jag mycket när jag tränar (i alla fall när jag spinnar) vilket resulterade i att det blev ett rejält rännande på toaletten innan jag kunde somna in.

Lite mör i kroppen är jag idag men på ett behagligt sätt. Mitt jobbschema gör det möjligt för mig att köra samma upplägg nästa torsdag - det ser jag fram emot!

Tack för en härlig genomkörare, brudar!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack själv söta du! Det var så roligt att ha dig med. Vi ses nästa vecka! Kram

2010-09-03 @ 20:08:05
URL: http://theworldofjohanna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0