Fredagspanelen om svordomar och våraccessoarer

Eftersom tiden varit knapp den senaste veckan så publicerar jag förra veckans Fredagspanel först idag. Dagen till ära skiner solen, jag är ledig från jobbet och har planerat in två spinningklasser för att kompensera den uteblivna träningen de senaste dagarna.

Det blir ytterligare en Fredagspanel i eftermiddag.

1. NÄR SVÄR DU?

Alldeles för ofta! Och i alla möjliga situationer. Både när jag vill uttrycka någonting positivt och när någonting irriterar mig.
Jag är dock medveten om problemet och försöker att skärpa mig.

2. VAD HAR DU FÖR "CRAVINGS"?

Haribos lakritsnappar
. De är alldeles förskräckligt goda och har jag dem hemma så äter jag tills de tar slut. Därför köper jag bara en påse åt gången (vräkte nämligen i mig så mycket laktrits en gång under en mycket kort tid att jag fick ett migränanfall).

3. VEM I KUNGAFAMILJEN GILLAR DU MEST?

Men det kan jag omöjligt välja! Hade frågan gällt den engelska kungafamiljen hade frågan varit mycket enklare men hur väljer man här?! Jag tycker om dem alla!
Den senaste medlemmen i kungafamiljen - prins Daniel - har ju visat sig förvalta sin roll mycket väl och bör kanske därför nämnas lite extra.

4. VILKEN DANS BEHÄRSKAR DU BÄST?

Ingen alls. Jag har ingen talang över huvud taget för dans. Däremot tycker jag om konstformen.

5. VILKEN ÄR VÅRENS BÄSTA ACCESSORAR?

Som alltid på våren: solglasögonen. Fyller dessutom flera bra funktioner. Man skyddar ögonen från solens strålar och slipper att kisa med ögonen så att man får en massa onödiga linjer kring ögonen i förtid. Snyggt är det också. Och ett säkert vårtecken.
Personligen vill jag slå ett slag för sjalen. Älskar sjalar året om och äger fler än vad som är sunt. Men det är en väldigt användbar accessorar.

Nu har vi en bra fredag framför oss, kära vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0