Älskade Dolly på Globen!

Utan att överdriva kan jag säga att semesterns höjdpunkt blev Dolly Parton Globen igår. Jag är så glad över att jag betalade en förmögenhet för biljetterna - de var värda varenda krona. Väl spenderade pengar.

Hennes yttre må vara konstgjort från topp till tå (någonting som hon inte alls försöker förneka utan istället påpekar med jämna mellanrum) men hennes utstrålning är så genuin att det saknar motstycke (AB).

Jag kan inte annat än önska att jag också kommer att ha samma energi vid 66 års ålder (Ex).

Ett varningens ord till er som vill äta i Globenområdet:

Håll er borta från Grekiska kolgrillsbaren! Jag och min vän Jessica gick dit innan konserten för att få lite mat i magen. Jag beställde in en "gourmethamburgare". Pris: ganska mycket. Och det som var "gourmet" med den var att själva köttet var halvfabrikat!
När vi sedan hade ätit klart satt vi med våra tallrikar framför oss i en halvtimme och försökte att få in notan fyra gånger.
Till slut fick vi själva resa på oss och påpeka att vi var tvungna att gå.
Fullkomligt bedrövligt ställe! Där kommer jag aldrig mer att sätta min fot.

Dolly Parton, däremot, ser jag gärna igen!


Kommentarer
Postat av: ROLLE

jag håller tyvärr inte med det var bästa maten jag åt på år och dar, ok jag kan förstå att det var hektiskt alla vill betala och beställa samtidigt så det tog längre tid. Ps vem äter hamburgare när man kan äta souvlaki men men äter man på mc donald hela livet så tror jag att det känns i fickan när man får betala över 100kr för en hamburgare på en restaurang. BÄSTA MATEN GREKISKA KOLGRILSBAREN GLOBEN. GÅ OCH PROVA DERAS LUNCHBUFFÉ. WOW WOW WOW

2011-08-29 @ 19:43:33
Postat av: Maria

Jag äter inte på Donken och betalar jag över 100 kronor för någonting vill jag inte ha halvfabrikat. Därför betvivlar jag att deras buffé är speciellt bra.

2011-08-29 @ 20:07:38
Postat av: ROLLE

ja man får tycka vad man vill; betvivla kan man göra men en sak är säker du måste ge dem en ny chans::::::: åter igen man äter inte hamburgare på restaurang;;;;;; prova deras gyros om du gillar snabb mat

2011-08-29 @ 23:12:25
Postat av: Maria

Den där syltan kan knappast gå under benämningen "restaurang", va?

Ska man äta hamburgare över huvud taget så ska man nog göra det på ett riktigt steakhouse. Annars hoppar jag gärna över snabbmat (det är - tro det eller ej - ETT ord). Och snabba var de absolut inte på den där förskräckliga syltan!

2011-08-29 @ 23:26:46
Postat av: Smulan (sjubarnsmamma)

Jag var oxå på Globen och såg Dolly. Vilken upplevelse. Det var andra gången jag såg henne. Första gången var i Malmö, men det var inget emot Globen

2011-09-07 @ 21:09:59
URL: http://www.sjubarnsmamma.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0