På agendan idag: inomhusaktiviteter!

Jag vet inte om det är gulligt eller sorgligt när man vaknar av sig själv kvart över sex en lördagmorgon och ens första tanke är: "åh, vad skönt att vakna utvilad!".

Efter att jag hade gjort mig en kopp kaffe i morse så kollade jag termometern (kanske i förhoppning om en rekordsnabb växling i vädret och att den nu skulle visa på plusgrader).
Den visade minus 21. Minus tjugoen grader!

Vilket i praktiken innebär idel inomhusaktiviteter idag (jag ska ta mig till gymmet i eftermiddag men jag kommer att ta bilen dit - det är tillåtet under extrema förhållanden och 21 minusgrader räknas till den kategorin).

Det finns ju faktiskt massor med saker som jag kan göra inomhus! Och massor med saker som jag borde göra. Jag kan till exempel:

- betala räkningarna (framförhållning)

- ha ett hemmaspa (det behövs både rakas och noppas på ben och bryn, håret skulle inte må dåligt av en hårinpackning, fötterna skulle gott och väl kunna sättas i ett bad och filas, en ansiktsmask skulle ge huden lite lyster)

- frosta av frysen (verkligen en sådan sak som man ska passa på att göra när man kan ställa ut alla frysta varor på balkongen utan att behöva oroa sig för att de ska tina)

- dammsuga och skura golven

- baka och laga mat

Ja, ni ser! Bara för att man sitter i ofrivillig husarrest behöver det inte betyda att man är sysslolös!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0