Kinsella fortsätter att leverera

Vår älskade, hispiga, energiska shopaholic Becky Brandon (född Bloomwood) har blivit mamma. I Sophie Kinsellas senaste bok om Becky - "En mini-shopaholic i mammas fotspår" - har dottern Minnie hunnit bli två år och hennes ordförråd består av ord som "miiiin", "Visa-kort" och "Starbucks".

Att vara mamma är tydligen inte så lätt som Becky trodde men å andra sidan är hon optimist utan dess like och naiv som få. Men välsignad med ett sällsynt varmt hjärta.
Sin vana trogen har Becky en tendens att komplicera livet både för sig själv och sin omgivning. Den här gången tänker hon ställa till med en överraskningsfest för maken på hans födelsedag.

Sophie Kinsellas böcker må inte vara litterära mästerverk. Men jösses vad underhållande de är! Rappa repliker, ett härligt flyt i texten och hon får oss att älska den något påfrestande Becky oavsett vad hon ställer till med. Utan tvekan behärskar Kinsella sin genre bättre än de flesta andra som vågar sig på att skriva "chick-lit". För varje bok blir hon lite vassare till skillnad från till exempel hennes irländska kollega Marian Keyes som började sin karriär så starkt för att sedan bara skriva en massa märkligt dravel.

Gott om äkta skratt utlovas i "En mini-shopaholic i mammas fotspår".

Betyg: 4 av 5



Kommentarer
Postat av: Johanna

Bra tips! Den packar jag med mig till Thailand. Passar perfekt under ett solparasoll :-)

2011-02-21 @ 20:42:42
Postat av: Linda

Den måste jag läsa. Jag har 2:a boken hemma. Jag börjar också tycka att Kinsella är lite bättre än Marian Keyes nu när jag har läst hennes senaste bok.

2011-02-21 @ 23:44:40
URL: http://nakit.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0