Arga lappen

Jag erkänner att jag av flera olika anledningar just nu är på överjävligt dåligt humör och att min stubin är kortare än en kolibri-penis. Därför har jag inget tålamod alls med varken tjafs eller idiotiska beteenden.

Alldeles nyss blev jag så vansinnigt förbannad på en av mina grannar (oklart vem) att jag var tvungen att skriva en arg lapp och sätta upp i tvättstugan.

När en tvättmaskin eller en torktumlare i tvättstugan är trasig sätter mina grannar nämligen bara upp en lapp på maskinen i fråga där det står "TRASIG" med stora bokstäver. Inget mer. Trots att det finns ett journummer uppsatt lite var stans i huset dit man kan ringa för att anmäla fel.
De sätter bara upp "trasig"-lappar och förväntar sig att någon annan ska orka anmäla felet. De lata jävlarna!

Så nu skrev jag en lapp och förklarade för dem att jag bara tar för givet att de som satt upp "trasig"-lapparna också anmält detta eftersom maskiner inte kan felanmäla sig själva.

Tänk att man måste förklara detta för vuxna människor!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur vet du att de inte ringt?

2011-01-05 @ 20:13:30
Postat av: Maria

Mycket enkelt. När the handyman får in felanmälan åtgärdar han problemet direkt. Går inte det så sätter även han upp en lapp där det står "under reparation - reservdelar beräknas komma då och då".

2011-01-06 @ 07:23:27
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0