Bara ett fruntimmer kan såga "Solsidan"

Att få 2,5 miljoner svenskar att bänka sig framför tvn samtidigt till ett och samma program idag är unikt (det är väl egentligen bara Melodifestivalens final som når sådana tittarsiffror nu för tiden).
Det säger en hel del om "Solsidan"´s populäritet. Samt kvalitén på humorn (AB).

Serien är helt genialisk. Och tittarsiffrorna välförtjänta.

Men när en succé av det här slaget sker i Sverige finns det ju alltid någon som ska klaga på "hajpen". Och självklart var det den här gången en kvinna (AB).
Det enda jag vet om Zandra Lundberg är att hon är i ett akut behov av att fixa utväxten i sitt hår. Det ser bedrövligt ut att ha sin bild i tidningen med den utväxten.

Man sticker inte ut för att man är kärringen mot strömmen i gräslig frisyr.

Det gör man genom att få 2,5 miljoner svenskar att skratta.

Kommentarer
Postat av: Fedon

Tyvärr säger inte antalet tittare så mycket om kvaliteten på en produktion. Du skriver ju faktiskt själv att Melodifestivalen har lika många tittare som Solsidan. Tycker du att det är kvalitetsmusik man serveras där? I fallet "Solsidan" verkar det handla om en masspsykos med nationella inslag. ÄNTLIGEN en SVENSK serie man inte skäms för. Visst är Solsidan kul, men ärligt talat skulle den inte platsa på topp-40 på listan över de senaste två årens amerikanska sitcoms. Men hur ofta har amerikanska sitcoms fler än 300 000 tittare i Sverige? Just det. Folk tittar på Solsidan för att serien är svensk och helt okej. Men genialisk? Ack nej.

2011-01-18 @ 18:41:38
Postat av: balle

Fuck you, solsidan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0