Ett något ohälsosamt dygn

Trogna läsare vet att jag kände mig lite blåst på konfekten i söndags när jag hamnade på ett Scandic-hotell istället för mitt älskade Hilton i Helsingfors.
Men i natt fick jag ta igen det. Med råge. Min jourtjänstgöring igår förvandlades nämligen till en övernattning i Helsingfors och den här gången fick jag sova på Hilton.

Jag ger nämligen mig själv "dispens" när jag är där vilket innebär att jag får äta precis vad jag vill på frukostbuffén. Den är nämligen helt outstanding på Hilton. Man kan sitta och äta i flera timmar. Det är ett av de få tillfällen då jag tillåter mig själv att äta vita kolhydrater (annars är jag noga med att bara äta fullkorn). Det ska väl tilläggas att jag har dispens när jag är i Dubai också...

När jag kom till rummet igår ikväll tappade jag upp ett varmt bad med badsalt och babyolja, tände lite doftljus (jag är mycket noga med att släcka dem sedan - tro mig), den obligatoriska Cola Zeron med is och en deckare som sällskap.


Visst ska en arbetsdag avslutas så här?

Av en kollega fick jag veta att Fazer har en choklad som är smaksatt med Blåbärspaj. Det lät ju vansinnigt gott och den har jag aldrig sett i Sverige så innan hemfärd i eftermiddags gick jag förbi Stockmann´s på flygplatsen och köpte choklad för 20 €.


Söta förpackningar, eller hur? Själva chokladen får betyget 3 av 5. Jag älskar både choklad och blåbärspaj men på var sitt håll. Över lag har jag problem när choklad smaksätts med någonting annat än nötter.

För att summera mitt senaste dygn så kan jag väl - utan att överdriva - kalla det för ganska ohälsosamt. Men nu har jag två lediga dagar framför mig och då ska jag tillbringa mycket tid på gymmet.

Så får det bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0