Puttinuttigt i köket

Mitt kök är väldigt "tjejigt". Mycket pasteller och rosor och gulliga saker. Söta små ljuslyktor i fönstret från SIA där det på den ena står "Love" och på den andra "Light".
Jag tror att ni förstår temat.

I detta kök behövde jag en fruktskål. Jag hittade en som jag fattade tycke för. Enda nackdelen med den var att den var i brunt. Det passar egentligen inte alls in. Ännu värre blev det när jag sedan upptäckte att denna fruktskål fanns i vitt!

Men att ha två fruktskålar kändes lite väl mycket så min bruna fick stå kvar. Fast inte utan att jag gick och grämde mig.

Jag visste att de hade den vita fruktskålen på Åhléns city. Och igår när jag var in till stan (mitt ärende där inne var egentligen bara ett besök hos frissan - jag kom hem därifrån flera nyanser ljusare i håret) så tänkte jag som så att om den vita fruktskålen fortfarande fanns kvar så skulle jag slå till och köpa den.

Den fanns kvar. Och hem kom jag med ytterligare en fruktskål.


Den gamla i brunt.


Den nya i vitt som passar så mycket bättre i mitt tjejiga lilla kök. Duken hittade jag på Carmen i Upplands Väsby för ett par veckor sedan men först idag lade jag den på bordet.

Puttinuttigt, inte sant?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0