Hemmets hjärta har fått efterlängtad prydnad

Nigella Lawson och jag är rörande överens om att köket är hemmets hjärta. Där tillbringar jag den mesta av min tid när jag är hemma.
Och idag har mitt älskade kök fått efterlängtad prydnad.

Länge har jag trånat efter ugnsfasta keramikformar från Gerbera. De kostar en hel del men jag är övertygad om att de är väl värda sitt pris (ni vet vad jag brukar skriva: köper man kvalitet så gråter man bara en gång). Idag blev jag ägare till två oerhört vackra ugnsformar.
Den jag hade trånat efter mest var en stor fyrkantig form i mullvadsbrun. Självklart har just den färgen utgått ur sortimentet (oddsen på det?).


Är de inte bara ljuvligt vackra? Dessa underbara formar vill man ju inte ställa in i ett skåp. De ska vara framme för betraktelse!


Lyckligtvis hittade jag någonting i mullvadsbrunt: fyra söta skålar som jag tänker servera varm choklad eller latte i. Dessa, samt den gröna skålen till höger, är från IB Laursen.

Allt det här fina hittade jag på Inredningscompaniet i Infra city, Upplands Väsby. Ja, på de mest besynnerliga platser kan man hitta de mest oväntade pärlor. Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi.

Kommentarer
Postat av: Emma

Helt underbara!!

2011-06-23 @ 13:54:38
URL: http://ehmsii.blogg.se/
Postat av: Tress

ÅHH dom är underbara! Trist att jag inte kunde följa med idag.Men det var väl inte sista gången som du är villig att åka dit så vi tar det en annan gång.:-)

Kram och trevlig helg!

2011-06-23 @ 14:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0