Skäms, Apple!

Rent spontant känner jag att Apple borde lägga ner mer krut på att hitta lösningar på diverse buggar deras iPhone4 är utrustad med istället för att agera som en homofobisk sekt (AB).

Min bugginfekterade iPhone ligger under skämskudden idag!

Kommentarer
Postat av: Sara

Det enda som hänt var att en person i Apples kvalitetskontroll bedömde att appen inte stred mot deras riktlinjer. Det har ingenting att göra med Steve Jobs eller Apples åsikter (de är tvärtom utsedda till näst mest gayvänliga anställare av ett enormt antal företag, och allra bäst av alla tech-företagen. Källa: Gizmodo, där kan du också hitta artikeln). Har de gjort en felbedömning kommer appen försvinna inom kort. Aftonbladets trams är som vanligt bara vridet, långt ifrån sanningen, och fånigt.

2011-03-22 @ 17:11:54
Postat av: Maria

Jag hoppas att du har rätt, Sara, och appen försvinner OMEDELBART samt att Apple har tillräcklig stake att be om ursäkt. Någon ursäkt fick jag nämligen inte när mitt alarm inte fungerade på FYRA DAGAR i deras svindyra lur... Det är sådant de borde ägna sig åt istället för att leka moralens väktare: rätta sina egna fel. Samt hitta batteri som håller. Det som finns i iPhone4 suger appung.

2011-03-22 @ 17:59:44
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0