Fredagspanelen om Carola, bästa resmålen och dåliga dejter

När man är ledig så får man unna sig en siesta vilket jag gjorde idag. Dels hade jag många timmars sömn att ta igen från veckan som gått, dels så hade jag en sprängande huvudvärk.
När jag vaknar upp efter den sköna sömnen (ingen sömn är så skön som den man får på dagen) så tror jag ett ögonblick att det är julafton igen.

Vem beställde snö nu?! Jag är helt inställd på vår nu och hade sett fram emot fika på balkongen, tussilagoletande och fågelkvitter i helgen. Den hemska snön skulle bara vara ett hemskt minne från den gångna vintern.

Som tröst gör jag idag Fredagspanelen. Det kanske piggar upp både mig och någon av mina läsare.

1. HUR VÄLKOMNAR DU VÅREN PÅ BÄSTA SÄTT?

När snöflingorna som faller utanför mitt köksfönster är lika stora som elefanttestiklar känns denna fråga som ett hån men samtidigt så är det en berättigad fråga i slutet av mars (till skillnad mot snö som borde hålla sig långt borta).
Jag gör vårfint hemma. Färger och motiv på dukar, servetter och ljus (jag har levande ljus framme året om) får en vårigare ton.
Rensar ut vintern genom att storstäda. Lägger saker och kläder som jag inte behöver längre i kartonger för försäljning på loppmarknader i sommar. Planerar vad jag ska ha för växter på balkongen.

2. VEM HADE DU VELAT SE SOM VINNARE AV MELODIFESTIVALEN?

Carola!
Jag vill alltid att Carola ska vinna. Kvällstidningarna blir så mycket mer intressanta när hon är med i dem (läste igår eller idag att Runar sköt Carolas katt en gång i tiden - orsaken till skilsmässan?).

3. VILKET ÄR DITT BÄSTA RESMINNE?

New York
och Sicilien.

4. OM DU INTE HADE DET JOBB DU HAR IDAG, VAD SKULLE DU GÖRA ISTÄLLET?

Först och främst ska jag säga att jag trivs oerhört bra med det jobbet jag har. Framför allt med människorna som jag jobbar med. Aldrig tidigare har jag haft så bra kollegor som jag har idag.
Men om jag blev ekonomiskt oberoende (Lotto inlämnat idag) skulle jag nog skriva och laga mat på heltid. Jag kanske skulle kunna ha en cateringfirma?

5. BERÄTTA OM DIN VÄRSTA DEJT?

Jag känner mig oerhört förskonad här. Kanske beror det på att jag har så mycket skinn på näsan att jag bara reser mig upp och går om jag tycker att en situation är pinsam eller obehaglig.
Livet är alldeles för kort för att slösas bort på bagateller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0